Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Koronavírus tájékoztató

Koronavírus tájékoztató

A kialakult sajnálatos helyzetre való tekintettel tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat és Partnereinket, hogy webshopunkban a normál üzletmenet van érvényben - bár a kiszállítási idők kissé megnövekedtek.

 

Kollégáink és partnereink biztonsága kiemelten fontos a számunkra, ezért a zavartalan működéshez szükséges teendőket megtettük és a fejleményeket folyamatosan nyomon követjük.

A futárszolgálatok tájékoztatói alapján kérjük, hogy magánszemély vásárlóink lehetőleg az előre utalás vagy bankkártyás fizetési módot válasszák, hogy a futárszolgálatoknál minimalizálhassák a személyes érintkezést – köszönjük az együttműködést. A megnövekedett igények miatt a futárszolgálatok lassabban teljesítenek, és a kollégáink igényei alapján nem minden nap van csomag-összekészítés - ezért a megszokotthoz képest lassabbak vagyunk. De dolgozunk, és küldjük a csomagokat!   smiley  Köszönjük a türelmet!

 

Sőt, ebben a nehéz időszakban folytatjuk a termékeink átnézését és rendszerezését, így akciókra, és nem kevés tétel esetében készletkisöprési árakra lehet számítani, ezért érdemes folyamatosan nyomon követni a weboldalunkat és a Facebookunkat. És ha valakinek kérdése merülne fel a termékekkel vagy árakkal kapcsolatban, itt vagyunk és mindenre igyekszünk gyorsan válaszolni.

 

Kerüljék a tömeget, mossanak gyakran és alaposan kezet, és vigyázzanak magunkra!  heart

 


 

Frissítés 2020.04.06-án:

Reméltük, hogy nem kell ebből "rendszert csinálnunk", de sajnos igen... Minden hétvégén (szombaton vagy vasárnap) készítjük össze a csomagokat, így azok megérkezése a következő héten kedden-szerdán várható. Érdemes péntekig leadni a megrendeléseket, hogy még az adott heti csomagokkal el tudjuk küldeni. Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk a rendelkezésükre.

 

Frissítés 2020.04.06-án:

A hétvégén minden múlt heti megrendelést összekészítettünk, a csomagok már a futároknál vannak - hamarosan odaérnek a Megrendelőkhöz.
Csomag-összekészítés a Húsvéttól függetlenül a jövő hétvégén is lesz, várjuk a megrendeléseket!

 

Frissítés 2020.03.31-én:

A webáruházunk folyamatosan "nyitva tart", a felmerülő kérdésekre is rövid határidővel válaszolunk. Az elkövetkezendő időszakban heti 1 alkalommal tervezünk csomag-összekészítést (hétvégén), így az adott héten feladott csomagok kiszállítása a következő héten várható - GLS esetében keddi napon, Foxpost esetében általában szerdától.
Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk a rendelkezésükre.

 

 

 

Keresés