Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tájékoztatás a 2022. év végi kiszállításokról

2022. 12. 14. 18:00:00
Tájékoztatás a 2022. év végi kiszállításokról


Kedves Vásárlóink!

Az idei utolsó csomag-összekészítési napjaink:
december 15. csütörtök
december 19. hétfő

December 20. és január 8. között szabadságon leszünk - a webáruház üzemel (a megrendeléseket fogadjuk), de csomagok csak január 9-én indulnak útnak.

Kérjük, hogy a megrendeléseiket ennek figyelembe vételével szíveskedjenek leadni. Köszönjük az együttműködésüket!
Békés, boldog ünnepeket kívánunk!


 


Részletek: 

december 15.
csütörtök
A délután 16 óráig beérkezett megrendeléseket készítjük össze és adjuk át aznap illetve másnap reggel a futárszolgálatoknak.
Itt még van esély arra, hogy a nem GLS-es csomagok is odaérjenek karácsonyig.

december 19. hétfő - UTOLSÓ CSOMAGÖSSZEKÉSZÍTÉSI NAP
A délután 16 óráig beérkezett megrendeléseket készítjük össze és adjuk át aznap illetve másnap reggel a futárszolgálatoknak.
Ha nyugodtan szeretné tölteni az ünnepek előtti utolsó napokat, akkor csak a GLS-t javasoljuk december 15. 16 óra után leadott megrendelések esetében.

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Vásárlóinkat, hogy 2022. december 20. és január 8. között szabadságon leszünk - a webáruház folyamatosan üzemel (a megrendeléseket fogadjuk), de az ezidő alatt megrendelt csomagok majd csak január 9-én indulnak útnak.
 

Kérjük, hogy ha a megrendelés leadása után esetleg meggondolja magát vagy bármi közbejön és mégsem tart igényt a megrendelésére, könnyítse meg a kollégáink munkáját azzal, hogy még a feladás előtt lemondja (e-mailben) a megrendelést. Köszönjük!

Kérjük, hogy gondosan válasszon futárszolgálatot! Az ünnepek előtti utolsó napokban nem biztos, hogy a legolcsóbb megoldással meglesz az ajándék időben.

Köszönjük, hogy 2022-ben (is) nálunk vásároltak. A decemberi számlákon szereplő 2023INDUL kuponkódot ne felejtsék el 2023. március 15-ig felhasználni - így az év első vásárlásából/vásárlásaiból 10% kedvezményt kaphatnak  heart
 

Békés, boldog ünnepeket kívánunk!


 

Keresés